Barn- och utbildningsförvaltningen, Bemanningsenheten

Det här erbjuder vi dig! 

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och aktiviteter genom kommunens personalförening.

Att arbeta hos oss på Bemanningsenheten innebär att du med kort varsel kan bli placerad på olika arbetsplatser vid ordinarie personals frånvaro.

Att arbeta som timvikarie hos oss är ett spännande, omväxlande och lärorikt arbete där du får förmånen att arbeta med underbara barn och erfarna pedagoger. Tillsammans med arbetslaget på förskolan bedriver du pedagogiskt arbete enligt läroplanen och stödjer barns utveckling och lärande. Du kommer att dela barnens dag genom lek, måltider, samlingar och utomhusaktiviteter.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare samt att du har erfarenhet av arbete på förskola. Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil eftersom avstånden mellan kommunens förskolor kan vara stora.
 
Vi söker dig som värnar om människans lika värde, respekt för varje individ och som ser olikheter som en tillgång, för såväl stora som små individer. Då arbetet innebär att du kommer att placeras på olika förskolor och i olika arbetslag behöver du vara flexibel, lyhörd, samarbetsvillig och ha förmågan att ta egna initiativ. Din insats är viktig för såväl barnen som personalen på förskolan. 

Det är bra om du har erfarenhet av bokningssystemet Medvind.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Anställningsformen är intermittent timanställning vilket innebär att du kan få arbeta både enstaka dagar och kortare sammanhängande perioder.

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga ska du även visa upp utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Om oss

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning utifrån verksamhetens behov
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/770
Kontakt
  • Birgitta Elmström, rektor, 0451 - 26 77 99
  • Annika Roos, samordnare, 0451 - 26 77 93
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2021-12-27
Sista ansökningsdag 2022-01-23

Tillbaka till lediga jobb