Barn- och utbildningsförvaltningen, Grönängsskolan


Vad erbjuder vi dig?


Nu har du möjlighet att få arbeta i en kombinerad tjänst där du arbetar som specialpedagog men även kommer att ha visst ledningsuppdrag.

Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam (EHT) och vara drivande i att utveckla skolans arbete för att främja elevers lärande, utveckling och hälsa. I arbetsuppgifterna ingår även att aktivt delta i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övrig personal på skolan, du kommer även att delta vid inskrivning och kartläggning av nya elever.

Du kommer också att arbeta med utredningar gällande elevers behov av anpassningar och särskilt stöd samt handleda personal i deras pedagogiska arbete kring detta. Tillsammans med berörda gör du pedagogiska utredningar och du stödjer lärarna i att planera, genomföra och utvärdera åtgärdsprogram och uppföljningar av dessa.

Som specialpedagog kommer du också att vara delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete samt i den pedagogiska utvecklingen för att öka skolans måluppfyllelse.

De arbetsuppgifter som är kopplade till ledninguppdraget delegeras av rektor. Ni arbetar tätt tillsammans där ni arbetar mot verksamhetens mål.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog.

Du har god digital kompetens och är förtrogen med digitala kompensatoriska hjälpmedel. Din styrka är att driva elevhälsoarbete och att dokumentera arbetet enligt gällande lagar och föreskrifter. Du har god kännedom om arbete kring elever med NPF-problematik.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledande funktion och stort intresse av ledarskapsfrågor.

I ditt arbete krävs det att du är strukturerad kombinerad med stor ansvarskänsla och du ska självständigt kunna driva ditt arbete. Som person ser vi att du är trygg i dig själv och ditt uppdrag och vi förväntar oss att du har en positiv inställning till samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor. För oss är det också av stor vikt att du med din personlighet bidrar till att lyfta verksamheten och kunna vara en del i ett arbetslag.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.

Om oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-01-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/194
Kontakt
  • Agneta Nilsson, 0451-26 79 09
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2019-11-08
Sista ansökningsdag 2019-11-24

Tillbaka till lediga jobb