Barn- och utbildningsförvaltningen

Solgläntans förskola är placerad i natursköna Tyringe med goda pendlingsmöjligheter. Förskolan består av fyra avdelningar som har ett nära samarbete med varandra. Vi tycker att det är viktigt med utevistelse och spenderar därför mycket tid i den omkringliggande naturen och skogen. Höstens projekt har fokus på uteverksamhet.

Vad erbjuder vi dig?
Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill och drivs av att leda och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan utifrån våra styrdokument. Du arbetar för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till att utveckla sina förmågor. 
Solgläntans projekt detta läsår heter "Ute med kropp och knopp" vilket innebär att vi arbetar målmedvetet med barnens utevistelse. 

Vem är du?
Du är legitimerad förskollärare. Du är strukturerad, motiverad, har analytisk förmåga och hög social kompetens. Tillsammans med arbetslaget vill du vara med och utveckla vår miljö och verksamhet - detta för att utmana våra barn till kreativitet, nyfikenhet, lust till lärande och ömsesidig respekt. 
Det är viktigt att du ser dig som en medforskande pedagog med det kompetenta barnet i fokus, där relationen utgör en viktig grund. Stor vikt läggs vid att du är en person som kompletterar vårt arbetslag. Vi förväntar oss att du innehar god samarbetsförmåga gentemot barnen, vårdnadshavare och kollegor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda digitala verktyg som en del i ditt dagliga arbete. 
Du är välkommen att söka även om du ännu inte fått din förskollärarlegitimation, tjänsten skrivs då som tidsbegränsad anställning fram tills dess att legitimation uppvisats. Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, medarbetar- och ledarpolicy  

Övrigt
Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas före anställning. 

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan i dag! 

Om oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-01-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/239
Kontakt
  • Kerstin Bonin, 0451-267917
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2019-12-16

Tillbaka till lediga jobb