Hässleholm Miljö AB, HR

Nu söker vi i HR-funktionen vår framtida kollega. Om du brinner för att skapa en mer trivsam arbetsmiljö i lokalerna och att med din personlighet bidra till arbetsglädje och gemenskap, kan du vara den vi söker!  

Det här erbjuder vi

I tjänsten arbetar du huvudsakligen med lokalvård, som alltså upptar den mesta tiden under en arbetsdag. I dagsläget utgår du ifrån avfallsanläggningen i Vankiva och är den enda lokalvårdaren på plats där. På värmeverket i Hässleholm har du en lokalvårdskollega med ett liknande uppdrag. I tjänsten är HR-chefen din närmsta chef och övriga kollegor i HR-funktionen arbetar med såväl HR-frågor som internkommunikation.  

I rollen ingår även att du: 

  • Ansvarar för tvätt, dvs. Kontakt med tvätteri, riktlinjer för hämtning, packning och uppackning av kläder, handdukar etc. Du tvättar städutrustning, dukar, gardiner etc. på plats med funktionens egna tvättmaskiner. 
  • Ansvarar för rutiner och avtal vid inköp av livsmedel, mattor, blommor etc. samt administrerar inköp och kontakt med leverantörer. Du konterar fakturor i affärssystemet på de inköp du ansvarar för.
  • Tar emot beställningar i vissa fall och ordnar förtäring vid olika typer av möten på våra arbetsplatser.
  • Skriver och uppdaterar de rutiner som gäller för tjänsten
  • Deltar i interna eller externa event där du bidrar med internservicefrågor.
  • Har viss backup på någon av bolagets andra anläggningar gällande lokalvård/internservice 

Vem är du? 

Vi söker en plikttrogen, engagerad och omtänksam person! Du har genomförd gymnasieutbildning, grundläggande nivå administrativa färdigheter och är en van datoranvändare med lätt för att lära. Du är praktiskt lagd, effektiv och noggrann. Tjänsten kräver att du är uthållig och har förmåga att planera och lägga upp ditt arbete självständigt, men med god förmåga att styra om då förutsättningarna ändras. Du ser lösningar snarare än problem. Även om vi ständigt arbetar med att förbättra arbetsmiljön i tjänsten, är lokalvård ett fysiskt arbete, som kräver att du har god fysik.  

Tjänsten passar dig som trivs med att ge service, bidra till god miljö, arbetsmiljö och arbetsglädje samt att ingå i en fin gemenskap där vi bryr oss om varandra!  

Arbetet kräver att du har B-körkort och möjlighet att transportera dig med eget fordon till Vankiva, dit kollektivtrafiken inte når. För körning i tjänsten finns poolbilar på respektive anläggning som kan bokas. 

All kommunikation både internt och externt är på svenska, varför du behöver god kommunikationsförmåga i att prata, skriva och läsa på svenska. 

Villkor

Tjänsten är tillsvidare på 100% med start v. 29 (vi tillämpar provanställning). Vi kommer arbeta med löpande tillsättning.

På Hässleholm Miljö gillar vi olika!

Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten. 

 

Sista ansökningsdag är 2021-05-28 

 

Vill du veta mer om vår verksamhet? Klicka på filmen nedan och hör Sven Carlsson, VD, berätta om året som gått 2020. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-07-19
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vankiva
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2021/283
Kontakt
  • Matilda Ekström, 0451-26 82 63
Publicerat 2021-05-11
Sista ansökningsdag 2021-05-28

Tillbaka till lediga jobb