Kultur- och fritidsförvaltning, Idrottsanläggning

Det här erbjuder vi dig!

Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande och utmanande uppdrag som vaktmästare inom Tyrs Hov Sportcentrum. Du kommer att ingå i ett lag på sex vaktmästare, två lokalvårdare och en enhetschef. Inom Tyringeområdet finns Tyrs Hov som rymmer aktiviteter för alla oavsett om du vill bowla, bada, styrketräna, åka skridskor eller spela badminton, Tyrs Hage med två stora gräsplaner för träning utomhus samt löparbanor samt Tyrehallen som är en multiarena med konstgräsplan anpassat för fotboll och friidrott. Precis utanför anläggningarna finns härliga motionsspår. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med drift och skötsel av bl.a. idrottsplats, sporthall, ishall och simhall. Det omfattar allt från gräsklippning, reparationer, fastighetstekniska uppgifter, spola is, avhjälpa felanmälningar och utföra akuta åtgärder. 

Tjänsten är schemalagd på 38,25 timmar per vecka med tjänstgöring även på helger och kvällar.

Basen för din arbetsplats är Tyrs Hov men arbete på andra fritidsobjekt kan förekomma.

Tjänsten är ett vikariat med start från och med 2023-05-15 till och med 2023-11-15.

Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar.

Vem är du?

Arbetet kräver att du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift då arbetet innebär mycket kontakt med föreningsliv och besökare. Du ska ha vana av arbetsmaskiner, gärna de maskiner som används inom idrottsanläggningar såsom ismaskin, traktorer etcetera. Du bör ha erfarenhet av skötsel av idrottsanläggningar och/eller fastighetsskötsel. Det är meriterande om du grundläggande datorkunskaper samt utbildning inom badvattenrening, gräsutbildning maskinutbildning eller liknande. 

Du är positiv och utåtriktad, har ett gott bemötande och är mångsidig och flexibel. Du är ansvarsfull och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är även viktigt att du har förmåga att sätta besökaren i fokus.

För jobbet behöver du B-körkort.

Du delar värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy.

Övrigt

Eftersom du kommer att arbeta i miljöer bland barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning. Blankett för att söka utdrag ur belastningsregister hittar du på polisens hemsida.

Om oss

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hässleholm
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/227
Kontakt
  • Daniel Perkmar, enhetschef , 0709-717990
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås genom kommunens växel., 0451-267000
Publicerat 2023-04-03
Sista ansökningsdag 2023-04-24

Tillbaka till lediga jobb